top of page

Project:

Tegelwerk
IMG_7871.JPG
Pattern Herst_edited.png
Soort werkzaamheden:
Interessante informatie:
  1. Tegels leggen in formaat 60x60 cm

  2. Plinten installeren

  • Het nulniveau van het huis verschilde op twee punten, bij de twee ingangen van het huis. Deze verschil werd aangepast tussen de twee punten bij het installeren van de tegels.

Tips & Trucs:
  • Tegels kunnen verschillende niveaus van rechtheid hebben, afhankelijk van de gewenste afwerking en het productieproces. Deze omvatten:

  • Rechtgetrokken niveau: Typisch zijn rechtgetrokken tegels duurder omdat ze meer arbeid en verwerking vereisen om precieze randen en een uniform oppervlak te bereiken. Deze optie wordt vooral verkozen bij toepassingen waarbij hoge precisie bij de installatie en een onberispelijke afgewerkt uiterlijk nodig is.

  • Semi-rechtgetrokken niveau: Tegels met een semi-rechtgetrokken niveau kunnen een tussenliggende prijs hebben, minder kostbaar dan rechtgetrokken tegels, maar bieden nog steeds een meer uniforme afwerking dan niet-rechtgetrokken tegels.

  • Niet-rechtgetrokken niveau: Niet-rechtgetrokken tegels zijn vaak de meest betaalbare optie qua prijs, maar ze kunnen variaties in grootte en vorm hebben, evenals minder precieze randen.

  • Elk niveau van rechtgetrokkenheid biedt een ander uiterlijk en kwaliteit, en de keuze hangt af van persoonlijke voorkeuren en het specifieke gebruik van de tegels. Het is belangrijk om niet alleen de prijs, maar ook het gewenste uiterlijk en de projectvereisten te overwegen bij het kiezen van het niveau van tegelrechtzetting.

bottom of page